Haim – The Steps

Uuden singlensä The Steps myötä Haim ilmoitti vihdoin julkaisevansa hartaasti odotetun uuden pitkäsoittonsa Women in Music Part III huhtikuun 24. päivä.

Mukavan 70-lukuisesti ja ripauksen katkeran kiukkuisestikin rullaava poppihelmi The Steps on tulevan albumin neljäs single ja neljäs Päivän Biisi (!). Levyn edelliset singlet Hallelujah, Now I’m In It ja Summer Girl ovat kaikki olleet omanlaisiaan viiden tähden hittejä, kuten on tämä uusikin.

Tulevan Women in Music Part III -levyn tuotannosta vastaavat huipputuottaja Rostam, Danielle Haim sekä hänen partnerinsa Ariel Rechtshaid. Levyn nimen Danielle sai unessa ja se sopii harmillisen hyvin bändille, koska yhä haastatteluissa heiltä kysytään eniten sitä, miltä tuntuu olla nainen musiikkimaailmassa.

Haim on eittämättä yksi tämän hetken nerokkaimpia yhtyeitä koko maailmassa.

Kuuntele Apple Musicissa


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä.