JARV IS… – House Music All Night Long

Jarvis Cocker ilmoitti viime kesänä uudesta JARV IS… -yhtyeestään ja julkaisi vakuuttavan Must I Evolve? -singlen. Tovi sitten Cocker ilmoitti ensi kesän kiertueestaan, joka ulottuu iloksemme myös Helsingin Sidewaysiin, eilen ilmoitettiin JARV IS… -yhtyeen debyyttialbumin Beyond the Palen ilmestyvän 1. toukokuuta ja samalla julkaistiin tämä Päivän Biisinä kuultava kakkossingle.

House Music All Night Long on nimensä mukaisesti mainion hupsu ja nerokas Jarvis-helmi. Ei mikään Pulpin radiohitti, vaan astetta kaihoisampi syvemmän oppimäärän tyylittely. Se on samalla lupaus siitä, että Jarvis Cocker julkaisee ensimmäisen kunnon poplevyn sitten vuoden 2009:n Further Complicationsin.

Itseäni lämmittää se, että biisi toi mieleen meidän The Duplo! -yhtyeen ”House Music Will Never Die” -hoilotuksen vuodelta 2002 😊😳.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä.