Better Oblivion Community Center: Dylan Thomas

Better Oblivion Community Center on kahden laulaja-lauluntekijä- erinomaisuuden, Phoebe Bridgesin ja Conor Oberstin, muodostama uusi yllätysprojekti, joka julkaisi viime perjantaina kuin tyhjästä projektin nimeä kantavan täyspitkän albumin.

24-vuotias Bridges on soolotuotanollaan ja Päivän Biiseissäkin ylistetyllä boygenius-projektillaan noussut nopeasti yhdeksi sukupolvensa lupaavimmista artisteista, kun taas Rolling Stonen vuonna 2008 parhaaksi lauluntekijäksi valitsema 38-vuotias Conor Oberstia voidaan huoletta pitää vuosituhannen vaihteen superlahjakkuutena, parhaiten Oberst muistetaan Bright Eyes -yhtyeestään sekä kymmenen vuoden takaisesta Monsters of Folk -projektista.

Better Oblivion Community Center on mainion letkeä projekti, joka tuo meille suomalaisille ihanasti mieleen Astrid Swanin ja Nick Trianin hieman unohtuneen Treeball-yhtyeen.


Kuuntele ja seuraa päivittäin päivittyvää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.