STINAKO & Antti Autio: Paino

Arvostetun Nordic Music Prizen saajaksi debyyttialbumillaan Ikuisuus ehdolla oleva Stinako ja niin ikään viime vuonna tyylikkään debyyttialbuminsa julkaissut kovassa nousussa oleva laulaja-lauluntekijä Antti Autio tekevät syvällisellä yhteisbiisillään jotain vähän elämää suurempaa.

Color Dolor -yhtyeestä tuttu laulaja-lauluntekijä Stina Koistinen, eli Stinako, ihastui monien meidän muiden tapaan Antti Aution herkkään musiikkiin ja pyysi tätä tekemään yhteistyötä.

Paino on kyyneleet silmiin saava ja koskettavan kaunis kappale, joka pysäyttää miettimään elämän rajallisuutta ja sitä kuinka eri perspektiiveistä me voimme aamujamme ajatella.

Stina Koistinen ja Antti Autio ovat yhdessä ja erikseen artisteja, joille soisi kaiken menestyksen. Kappale on Stinakon kolmas ja Antti Aution toinen Päivän Biisi, Koistisen yhtyeellä Color Dolor ja yhdessä Astrid Swanin kanssa muodostamallaan Swan/Koistinen-yhteistyöllä on lisäksi molemmilla kaksi Päivän Biisiä.

Kuuntele Spotifyssä tai Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.