Antti Autio: Liikaa

Antti Autio on jo tovin ollut lupaava laulaja-lauluntekijä, tänään julkaistu uusi single saattaa hyvinkin nostaa Aution astetta suurempiin kenkiin, kohti kotimaista ykköskaartia.

Kappaleella Autio on ehkä löytänyt hieman lisää toivottua särmää ja sielukkuutta soundiinsa, eikä biisi tunnu niin sliipatulta radiosoitot mielessä tehdyltä kappaleelta kuin ehkä ennen, ja juuri sen takia Liikaa saattaa hyvinkin kasvaa vaikka kuinka suureksi hitiksi.

Kappaleessa on tarpeeksi amerikkalaisten vaihtoehtotähtien, kuten Rufus Wainwrightin ja Father John Mistyn kaltaista nerokkuutta, se on tarpeeksi Egortippiä kotimaiseen radioon, mutta siinä on myös ihanasti Dave Lindholmia ollakseen peruspoppirallia suurempi helmi.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.