The Strokes: Bad Decisions

The Strokes julkaisi eilen illalla toisen singlensä Rick Rubinin tuottamalta tulevalta levyltä The New Abnormal ja ooh la-laa, miten hieno biisi onkaan.

Bad Decisions on vanhaa kunnon ekan levyn Strokesia Last Nite -hengessä, ihanan höpsö ja mukavan raakilemainen, mutta tiukan kitaravetoinen hoilotus, joka lainailee kertosäkeessä suoraan Dancing With Myselfiä (piti oikein varmistaa, että olihan Billy Idol ja Tony James laitettu tekijätietoihin ja olihan ne onneksi).

Kuten sitä mainiota Daft Punk -henkistä ensimmäistä sinkkua fiilistellessä kirjoitinkin, tuntuu bändi löytäneen taas sen hitusen kateissa olleen rentouden meininkiinsä, pienet virheet ja biisien raakilemaisuudet tekevät Strokesista Strokesin. Kädet ilmaan ja yksin tai yhdessä tanssimaan!

Palaammekohan muuten tämän biisin myötä myös mash up -versioiden maailmaan vähän isomminkin, mikäs sen parempaa Tavastian Ladissa joratessa, kuin Erkka vähän pistää Billy Idolin laulamaan kertsejä tai parhaimmillaan jopa Eläkeläiset.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.