Rolling Blackouts Coastal Fever: Cars In Space

Australialainen Rolling Blackouts Coastal Fever muistuttaa uudella singlellään, miksi se on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista ja parhaista kitaravetoiseen indieen luottavista yhtyeistä maailmassa. Yhtyeen musiikissa ei sinällään ole mitään maailmaa mullistavaa, mutta silti siinä on kaikki kohdillaan: se on kepeää, luottaa vahvasti kitaroihin, ei yritä päteä, se huokuu nöyryyttä ja omaan tekemiseensä luottamista, vielä kun bändi tuntuu omistavan ajattoman popkynän, niin kättä lippaa kaikki vaan.

Bändi ilmoitti Cars In Space -singlen myötä myös ison nipun keikkoja Australiassa ja Euroopassa, kalenterissa tuntuisi olevan täydellinen rako myös Sideways-vierailulle, vielä toki Suomea ei keikkakalenterissa ole, mutta Bergenfesteiltä on monia muitakin bändejä saapumassa kesäkuussa Helsinkiin…

Cars In Space on Rolling Blackouts Coastal Feverin kolmas Päivän Biisi, mutta ei varmastikaan viimeinen.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.