Sepikka: Vuodet vierii

Sepikassa on jotain samalaista melankolista magiaa kuin Egotripissä tai bändisoittovaihteella ajavassa Pariisin Keväässä, sellaista jossa vahva indiemusiikkitunnelma yhdistyy vastustamattomasti suomirockiin. Perjantaina julkaistu Vuodet vierii on sen verran sympaattinen ja mahtipontisen klassinen helmi, että siitä saattaa kasvaa isompikin hitti.

Sepikka on Oulusta Helsinkiin muuttaneen Joni Seppäsen luotsaama yhtye, joka valmistelee julkaisevansa debyyttialbumin julkaisua, kiertää loppuunmyytyjä keikkapaikkoja Ursus Factoryn kanssa ja tulee varmasti tänä vuonna elämääsi, ei näin hienoa kitaravetoista musiikkia nimittöin Suomessa liikaa julkaista.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=hM1ooYCtRk


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.