Wolf Parade: Under Glass

Kanadalainen indierock-yhtye Wolf Parade voitaneen laskea jo 2000-luvun veteraaniluokkaa, viikko sitten julkaistun viidennen albumin lisäksi pääjehujen muut projektin Moonfacesta Handsome Fursiin ja The Operatorsita Sunset Rubdowniin ovat viihdyttäneet meitä jo vuosia.

Under Glass on Wolf Paraden viime viikolla julkaistun viidennen pitkäsoiton, Thin Mind, avausraita ja kaikessa huolettoman epätäydellisessä, mutta koukuttavan osaavassa muodossaan kertoo paljon koko albumista. Wolf Parade on aina erinomainen böndi, se ei enää yritä mullistaa maailmaa, mutta tekee hommansa vähintäänkin hyvin, joskus jopa erinomaisesti. Bändin pääjehut, Spencer Krug ja Dan Boeckner, vetävät vuorovedoin, se tekee nykyisestä Wolf Paradesta vähän sekavankin, mutta ei anneta sen haitata, ajoittain Under Glassin kaltaisilla helmillä osutaan lähelle napakymppiä.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.