Porridge Radio: Sweet

Brightonilaisen postpunk/indierock-yhtye Porridge Radion puurokattila porisee sen verran vakuuttavasti, että tätä herkkua ei kannata olla maistamatta. The Guardian nimesi bändin jo vuonna 2017 yhdeksi tuleaisuuden toivoistaan, mutta tämän puuron keittäminen tuntuu kestävän vähän kauemmin ja nyt se tuntuu olevan valmista koko maailman herkuteltavaksi. Viime vuoden lopussa Porridge Radio solmi levytyssopimuksen Secretly Canadian -levy-yhtiön kanssa, pari viikkoa sitten bändi kertoi julkaisevansa maaliskuussa debyyttialbuminsa ja pisti pihalle nyt Päivän Biisinä kuultavan energisen ja patoutumia purkavan singlen Sweet, jolle indieraamattu Pitchfork antoi juuri myös halutun Best New Music -leiman.

Porridge Radion debyytti saattaa hyvinkin olla alkuvuoden yksi kovimmista indierock-albumeista.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.