Thundercat: Black Qualls (feat. Steve Lacy & Steve Arrington)

Losangelesilainen bassonero ja modernin funkin sekä soulin nero Thundercat on monessa mukana, hänen visionääristä soittoaan on kuultu mm. Flying Lotusin, Kamasi Washingtonin, Kendrick Lamarin, Erykah Badun ja SZA:n levyillä, mutta mies on myös hyvin arvostettu sooloartisti.

Black Qualls on ensimmäinen single huhtikuussa julkaistavalta levyltä It Is What It Is, jonka tuottajana toimii luottomies ja megavisionääri Flying Lotus. Tumman tanakalla mutta rennon heleällä nykyfunk-helmellä Thundercatin seurana starbailevat The Internet -kitaristi Steve Lacy, sekä todellinen funk-veteraani ja kulttirumpali Steve Arrington, kappaleen albumiversiolla kuullaan myöhemmin myös Childish Gambinoa. Tulevan albumin vierailijakaarti on muutenkin vakuuttava, Childish Gambinon, Flying Lotuksen, Steve Lacyn ja Steve Arringtonin lisäksi levyllä vierailevat mm. Ty Dolla $ign, Lil B, Kamasi Washington, BADBADNOTGOOD, Louis Cole ja Zack Fox.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.