The 1975: Me & You Together Song

Kovaa vauhtia maailman suurimmaksi popyhtyeeksi kasvava brittiläinen The 1975 on ihanan mielipuolisesti ollut viime aikoina niin sanotusti ”all over the place”, mutta silti täysin ajassa kiinni ja niskan päällä kaikessa tekemisessään. Bändi tekee halutessaan 2020-luvun popneroutta, joka saa Coldplayn kuulostamaan pölyttyneeltä museoesineeltä, välillä räkäistä punkkia, toisinaan pelastetaan maailmaa ambient-tyyliin Greta Thunbergin kanssa tai elektropoppaillaan muovisesti, aina täysin omalla tyylillä.

Perjantaina julkaistu poppihelmi Me & You Together Song muistuttaa The 1975:n popmeroudesta, kappale on heleästi twangaava 90-lukuinen brittipop-pastissi, joka tuo mieleen Boo Radleysin, The Charlatansin ja miksei jopa Mega City Fourin kaltaisten yhtyeiden kepoisasti soivat kulta-ajat, ihana ralli!


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.