U.S. Girls: Overtime

Kanadalaisen Meg Remyn luotsaama indiesuuruus ilmoitti myöhään eilisiltana Suomen aikaan julkaisevansa maaliskuun 6. päivä uuden albuminsa Heavy Light ja pisti samalla pihalle Päivän Biisinä kuultavan singlen Overtime.

Remy on nauhoittanut uuden albuminsa 20-henkisen studiomuusikoista muodostetun yhtyeen kanssa ja soundi on yhden singlen perusteella mitä mainioimman orgaaninen, jylhä ja sielukas. Alunperin vuonna 2013 ep-raitana julkaistu Overtime svengaa uutena versiona erinomaisen gospel-vibaisesti.

Maineikkaalle 4AD-levy-yhtiölle levyttävän U.S. Girlsin edellinen albumi, vuonna 2018 julkaistu, In a Poem Unlimited oli yksi julkaisuvuotensa kehutuimpia albumeita. Levyltä kuultiin yksi ensimmäisistä Päivän Biiseistäkin.

Uuden singlen myötä U.S. Girls lisäsi kevään pitkään Pohjois-Amerikan kiertueeseensa nipun uusia keikkoja, kesän 2020 festivaalikeikat on vielä ilmoittamatta, toivotaan Remyn yhtyeineen saapuvan tänne Härmäänkin.

Kuuntele Spotifyssä


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.