Michael Stipe: Drive to the Ocean

Tänään 60-vuotispäiväänsä viettävä Michael Stipe on syntymäpäivänäänkin oikeutetun huolissaan maailman tilasta. REM-tähti julkaisi tänään hienon uuden soolosinglen, jonka koko tuotto lahjoitetaan 365 päivän ajan Pathway to Paris -ympäristöjärjestölle. Kappaleen voi jälleen ladata ainoastaan MichaelStipe.com-sivulta 0,77 dollarin vähimmäishintaan, toki biisistä saa maksaa enemmänkin. Spotifyhin tai Apple Musiciin kappaletta ei toviin kannata odottaa.

Drive to the Ocean on kaikessa eteerisyydessään erinomainen kappale, joka muistuttaa REM:n kulta-ajasta. Ihanaa on myös tapa, jolla Michael Stipe soolomusiikkiaan julkaisee. Lokakuusta julkaistun ensimmäisen soolosinglen tuotto lahjoitetaan Extinction Rebellion -järjestölle.

Kakkosinglen silmiä avaava kohde on Pathway to Paris, jonka päämääränä on auttaa muuttamaan Pariisin ilmastosopimus todellisuudeksi osallistamalla ja aktivoimalla innovatiivisilla tavoin ihmisiä esimerkiksi kulttuuritapahtumilla ja tukemalla kansalaisten tekemuä aloitteita sekä auttaa muun muassa kaupunkeja kunnianhimoisten ilmastotoimintasuunnitelmien kehittämisessä ja toteuttamisessa.