Michael Stipe: Your Capricious Soul

REM-laulaja Michael Stipe julkaisi lauantai-iltana Suomen aikaa ensimmäisen virallisen soolosinglensä ja julkaisikin sen tyylillä. Singlen julkaisu on ajoitettu tukemaan väkivallattoman suoran toiminnan ilmastoliikettä Extinction Rebellionia (Suomessa Elokapina) ja maanantaina 7. lokakuuta järjestettävää International Rebellion -päivää.

Your Capricious Soul -kappale on ladattavissa MichaelStipe.com -sivuilta, suositushintana on 77 amerikan senttiä. Stipe lahjoittaa tulevan vuoden ajalta kaikki kappaleen myynti- ja lisensointitulot Extinction Rebellionille. Kappaleen master-version lisäksi ostaja saa lisäksi Extinction Rebellion -stencil-tiedoston, 73 Michael Stipen omakuvaa (giffeinä ja videona), painokelpoisen julistetiedoston, kappaleen sanoituksen, ja Sam Taylor-Johnsonin ohjaaman tyylikkään videon.

Stipe ei RΕΜ:n vuoden 2011 hajoamisen jälkeen ole julkaissut uutta musiikkia, vuonna 2017 hän oli mukana tuottamassa Fischerspoonerin paluulevyä ja lauloi levyn Have Fun Tonight -kappaleella, helmikuussa Stipe duetoi Rain Phoenixin kanssa Päivän Biisinäkin soineella Time Is a Killerillä.