Pietarin Spektaakkeli: Siivet (feat. Yona)

”Siivet on laulu rakkauden ensihuumasta. Siitä ajasta, jolloin kaikki on niin hyvää ja kaunista.” -kertoo Pietari uudesta Spektaakkeli-kappaleesta, jolla hän duetoi vakuuttavan varmasti yhdessä Yonan kanssa. Itsenäisyyspäivänä julkaistu Siivet on on perisuomalaisen haikea ja tyylikäs rakkauslaulu, joka toimii Kallion trendikuppiloista tanssilavoille ja Esson baareista kauppakeskuksiin, sen on tuotantoa ja tulkintaa myötä kuin tilkitty maamme peruskallioon.

Siivet on nimiraita, toinen single ja toinen Päivän Biisi Pietarin Spektaakkelin (Pietari, Tykopaatti, Mitja Tuurala ja Kanttori Nieminen) 7. helmikuuta julkaistavalta kolmosalbumilta.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.