Khruangbin & Leon Bridges: Texas Sun

Mieti Otis Reddingin (Sittin’ on) The Dock of the Bay, Nick Draken suurimmat klassikot ja pieni ripaus psykedeliaa täydelliseen yhteyteen Texasin paahtavan auringon alle imien säteistä kiduksiinsa kaihoisan ajattomia americana- ja country-viboja. Tässä taitaa, hyvät kanssatallaajat, olla yksi loppuvuoden, ellei koko vuoden, hienoin fiilistelybiisi.

Texas Sun on kahden texasilaisen artistin ehkä hieman yllättävä, mutta täydellinen yhteistyön tulos. Khruangbin on Flow’ssakin vieraillut indiefunk-trio ja laulaja-lauluntekijä Leon Bridges taasen yksi viime vuosien hehkutetuimmista soul-äänistä Amerikassa. Artistien yhteistyötä saamme ihastella lisää 7. helmikuuta julkaistavalla samannimisellä ep:llä.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu.