Pintandwefall: Ah-Ah-Ah

Itsenäisyyspäivän Päivän Biisinä tänään julkaistu kotimaisen Pintandwefall-yhtyeen hienon hieno paluusingle. Vuonna 2006 perustetun yhtyeen muodostavat naamioiden ja pseydonyymien taakse kätkeytyneet Sanna Komi, Ninni Luhtasaari, Ringa Manner ja Iiti Yli-Harja, eli Crazy Pint, Cute Pint, Dumb Pint ja Tough Pint.

Pintandwefallin jäsenet ovat kaikki lähteneet omille urilleen, kuuluisimpana Ringa Manner, joka tekee musiikkia mm. The Hearing -sooloprojektinsa ja Ruusut-yhtyeensä kanssa, muut Pintit ovat tuttuja mm. sooloprojekteistaan Ninni Forever Band ja KO:MI, sekä yhtyeistä Kynnet, RULES ja Risto.

Ah-Ah-Ah on bändin ensimmäinen maistiainen 17. tammikuuta julkaistavalta levyltä Your Stories Baby, joka on Pintandwefallin kuudes pitkäsoitto. Biisi lupailee hyvää, bändi on selkeästi yhdessä tuottajansa, Risto-yhtyeen nero Risto Ylihärstilän, kanssa onnistunut studiossa loihtimaan heleän ja maagisen maailmaluokan indietunnelman, joka tuo mieleen Warpaint-yhtyeen klassikot.

Tervetuloa takaisin Pintandwefall!


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.