Tame Impala: Posthumous Forgiveness

Kolmas ja koskettavin single ja kolmas Päivän Biisi Tame Impalan helmikuussa julkaistavalta nelosalbumilta The Slow Rush.

Tame Impalan primus motor Kevin Parker käsittelee ihanan melankolisella ja futuristisen psykedeelisellä kappaleella edesmennyttä isäänsä. Ensimmäisen kolmen minuutin aikana Parker antaa isälleen anteeksi hänen tekojaan ja selityksiään mahtipontisella, mutta rauhallisen ja kotoisan läsnäolevalla tyylillä. Anteeksiannon jälkeen kappale vaihtaa tyyliään bändivetoisesta futupsykedeliasta myöhäisyön kruisailumodeen kuin Daft Punk konsanaan ja Parker alkaa kertomaan isälleen kaikesta saavuttamastaan; musiikistaan ja muun muassa siitä, kuinka hän ajatteli isäänsä jutellessaan puhelimessa Mick Jaggerin kanssa.

Isoja ja vaikeita juttuja, ihania juttuja.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.