Billie Eilish: everything i wanted

Vuosi 2019 on ehdottomasti Billie Eilishin vuosi, alkuvuonna julkaistu debyyttialbumi on ehdottomasti yksi koko vuoden parhaita albumeita ja varmastikin yksi koko loppuvan vuosikymmenen vakuuttavimmista debyyttialbumeista.

Eilishin ja hänen musiikillisen ytheistyökumppaninsa, tuottajansa ja veljensä Finneasin luovuuden lähde ei tunnu menneen tukkoon debyyttialbumin julkaisun jälkeen, alle vuosi debyytin julkaisusta saammekin nauttia jo tästä uudesta kaihoisasta helmestä ja lisääkin uutta materiaalia on kuulemma luvassa pian.

everything i wanted on tunnelmallisen haikea ja tummasävytteinen balladi, josta täydellisen tekee Eilishin tulkinta ja lempeän minimalistisella ambient-viballa varustettu urbaani ja yöllinen tuotanto.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.