P-K Keränen: Let Go

Lokakuun viimeinen perjantai tuntuu olevan yksi syksyn vilkkaimmista julkaisupäivistä, suoratoistopalveluiden uutuuslaarit ovat täynnä ihania ja mielenkiintoisia uutuuskappaleita ja -albumeita. Perjantaisin Päivän Biisiksi noustakseen tarvitseekin elämää suurempaa maagisuutta.

22-Pistepirkon kitaristi-laulaja ja biisinkirjoittaja P-K Keränen julkaisi tänään ensimmäisen singlen ensi vuoden alussa julkaistavalta soolodebyytiltään. Albumi on saanut etukäteen jo hienoa kansainvälistä huomiota, sillä se on valikoitunut marraskuussa ensi-iltansa saavan isob norjalais-tanskalaisen Mellom Oss –tv-sarjan musiikiksi. Päivän Biisinä kuultava Let Go on sarjan tunnuskappale.

Biisinä Let Go lämmittää varmasti 22-Pistepirkon ystäviä, se on ihanan pehmeäksi hiottu tunnelmallinen helmi, jonka luomiseen on selkeästi käytetty paljon aikaa. Let Go on muistutus Keräsen uniikista neroudesta ja ehkä jonkinlainen nipistys siitä, että suomessa pitäisi osata arvostaa laajaa indiekenttää isommin ja paljon nykyistä enemmän.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.