Starcrawler: No More Pennies

Losangelesilainen rokkihelmi Starcrawler julkaisi pari viikkoa sitten kakkosalbuminsa Devour You, jota ei kenenkään kitaroista diggailevan sovi missata. Fiilistelemme Starcrawlerin tyylikästä uutta levyä Päivän Biiseissä tällä hiljalleen aikamoiseksi syksyn anthemiksi kasvaneella sinkulla No More Pennies.

No More Pennies on kuin täydellinen sekoitus 90-luvun vaihtoehtorockin kulta-aikaa, rosoista katurockia, Hollywoodin glam-menoa, kitaravetoista powerpopia ja amerikkalainen stadionrockia. Albumin tuottajana toimii Nick Launay, jonka neroutta on kuultu aikaisemmin mm. Arcade Firen, Nick Cave & The Bad Seedsin, IDLESin ja Yeah Yeah Yeah’sin levyillä.

No More Penniesin myötä Starcrawler tekee myös Päivän Biisit -hattutempun, huhtikuussa fiilistelimme bändin Ramones-coveria ja viime vuoden marraskuussa voimasointja viljellyttä Hollywood Endingiä.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.