Starcrawler: Hollywood Ending

Photo by Autumn de Wilde

Losangelesilainen Starcrawler tarjoilee Ryan Adamsin tuottaman ja rempseästi 70-80-lukujen klassisia powerpop-riffejä sekä 90-luvun isoja alternativerock-viboja sekoittavan uuden namupalan. 

Starcrawler on ollut tutkassani viime vuoden debyyttisingleistä lähtien, mutta alkuvuodesta julkaistu debyyttialbumi (Ryan Adamsin tuottama sekin) ei jotenkin täysin vakuuttanut Päivän Biisit -tasolle. Hollywood Ending on vihdoin sellainen biisi, jolla bändi astuu sen tarvittavan askeleen pois hieman kliseisestä rokkimenosta ja rullaa vapautuneesti menemään!

Itse olen odottanut powerpop-riffittelyn komeaa paluuta 90-luvun revivalin jälkeen jo pari vuosikymmentä välillä jo täysin luovuttaen, onneksi silloin tällöin tälläiset helmet (ja Ryan Adams) kuitenkin pitävät toivoa paremmasta huomisesta yllä, kauan eläköön voimasoinnut!