Perfume Genius: Eye in the Wall

Maagisen valloittava lähes yhdeksänminuuttinen ihanuus ja samalla Päivän Biisit -hattutemppu amerikkalaiselta taidepopnero Perfume Geniukselta. Eye in the Wall on kuin sekoitus Massive Attackin, Radioheadin ja alkuajan UNKLE:n mystisyyttä sekä tanssitaidetta.

Eye in the Wall on (kahdesta Päivän Biisistäkin huolimatta) Perfume Geniuksen, eli Mike Hadreaksen, ensimmäinen oma uusi kappale sitten vuoden 2017 menestysalbumi No Shapen. Handreas ilmoitti huhtikuussa tekevän yhteistyötä koreografi Kate Wallichin ja tämän The YC -tanssikollektiivin kanssa, tanssia ja livemusiikkia sisältävään The Sun Still Burns Here -teokseen. Eye in the Wall on lokakuussa Seattlessa debytoivan teoksen ensimmäinen makupala ja hieno onkin.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.