Knipi: Katkoviivoja

Aloitetaan faktalla: Knipi on Suomen nerokkaimpia ellei jopa nerokkain biisintekijä, varsinkin jos mietitään miehen kynäilemiä ja tulkitsemia parhaita Egotrippi-kappaleita. Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että Knipi on syvien tunteiden tulkki, sellainen maailmaa muuttava helmi. Olempa joskus ehdottanut isolle joukolle Suomen kärkiartisteja, että Knipi voisi säveltää uuden We Are The World -henkisen koko maata yhdistävän yhteisen anthemin, ehkä se joskus vielä tulee. Kukaan muu kuin Knipi ei mielestäni tässä maassa tällä hetkellä siihen pysty, ei edes ehkä J. Karjalainen.

Katkoviivoja on Knipin tulevan ensimmäisen soololevyn ensimmäinen ja totaalisen maaginen helmi, juuri sellainen mihin vain ja ainoastaan Knipi tässä maassa pystyy. Katkoviivoja on kaihoisasti etenevä helmi, jonka seurassa katsomme ohimenevää maailmaa, emme välttämättä tunnista tätä paikkaa enää omaksemme, kaikki tuntuu vieraalta… onneksi meillä on Knipin lämmin halaus ja ythäkkiä elämä on taas täynnä tunteita ja toivoa. Tippa linssiin, iho kananlihalle ja Katkoviivat repeatille, hyvät ystävät tämä on täydellistä musiikkia.

Musiikillisesti kappale on kuin täydellinen taianomainen sekoitus Egotrippiä ja Eppu Normaalia, tyylillä joka, riippumatta taustastamme, puree suoraan meidän ihan jokaisen sydämeen.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.