Twin Peaks: Oh Mama

Chicagon kulttipopparit Twin Peaks julkaisevat huomenna perjantaina 13. päivä syyskuuta neljännen albuminsa Lookout Low ja hemmottelevat meitä malttamattomia vielä tällä jammaillen ja ihanan rollarimaisesti etenevällä orgaanisella rokkihelmellä.

Albumin tuotannosta vastaa Ethan Johns, tällä kappaleella Johnsin muistuttaa miten hän niin usein onnistuu vapauttamaan artistit vapaaseen lentoon, niin hän teki muun muassa Kings of Leonille ja niin hän tuntuu sen tekevän myös Twin Peaksille.

Indiepopparit liikkuvat siis tuottajanero Ethan Johnsin johdolla vakuuttavasti kohti Black Crowesia, Rollareita ja Kings of Leonin alkupään tuotantoa silti menettämättä yhtään teräänsä vanhoista kuvioistaan.

Oh Mama on Twin Peaksin toinen Päivän Biisi, pari kuukautta sitten fiilistelimme Dance Through It -kappaletta.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.