girl in red: bad idea!

Oslolaisen indie-helmi girl in red on kovaa vauhtia noussut yhdeksi Norjan tämän hetken kiinnostavimmista artististeista, jonka musiikki noteraataan kotimaansa lisäksi koko ajan isommin myös suuressa maailmassa, eikä ihme.

Alati kasvavasta bedroompop-skenestä noussut girl in red, eli Marie Ulven Ringheim, julkaisi perjantaina uudem chapter 2 -ep:n, jonka toisena Päivän Biisinä kuullaan jylhän vakuuttavasti kasvava indierock-ralli bad idea!

Bad idea! on uuden ep:n yksi ehdottomista helmistä, se on kuin sekoitus Interpolin postpunk-neroutta ja Anna Calvin voimaannuttavaa vaihtoehtorockia, hieno vastapaino maaliskuussa Päivän Biisinä soineelle i need to be alonelle ja ep:n muille herkemmille kappaleille.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.