Vesala: Nyt kommentoin (En kommentoi)

Vesala pistää Antti Tuiskun En kommentoi kappaleen brutaaliin silppuriin, kasaa terävän silpun kasaan, teippaa sen roudarinteipillä piikkipalloksi ja lämäyttää uudelleen puristetun version pesäpallomailalla vastapalloon käsittämättömällä latauksella suoraan sliipatun markkinakoneiston kurkusta sisään ja perseestä ulos Tuiskun taustalla huojentuneesti hymyillen ja markkinakoneiston lopulta pelonsekaisin tuntein kättä lippaan haavi auki laittaen.

Nainen ilman suhdetta on uhkaava
Mitä ei saa mainita biisissä: tamppooni
Mikä on sopivaa naiselle: valta ja halu

Hetki on vedetty henkeä, mutta nyt kommentoidaan ja kommentoidaan sellaisella tyylillä, että tätä koko Suomi on kaivannut ja kaipaa jatkossakin. Vesalan Vain elämää -sarjan kymmenennen kauden avaus on koko yhteiskunnallemme sellainen ravisteleva tuuttaus, että vähemmästäkin herää.

Se on häirintää jos kysymättä kourit mun vartaloo
Mun ulkonäkö ei liity mitenkään mun osaamiseen
Ite päätän mitä milloinkin minä itellein teen

 

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.