Sam Fender: The Borders

Pohjoisenglantilaista työväenluokkaa, klassiksta areenaluokan indierockia, stadionin räjäyttäviä Amerikan meiningin melodioita, kymmeniä ja kymmeniä miljoonia striimejä, Brit Awardsin kriitikoiden valinta -pysti hyllyssä ja täydellisen hurmaava ulkonäkö. Brittiläisen Sam Fenderin ensi perjantaina 13. syyskuuta julkaistavaa debyyttialbumia Hypersonic Missiles ei vain voi jättää tänä vuonna noteeraamatta!

Mieti Bruce Springsteen, The 1975, Razorlight, Ryan Adams (ilman aiheuttamaansa skeidaa) ja The Killers yhteen täydellisenä timanttina. Sam Fender on Englannin uusi kultapoika, joka soittaa kitaraansakin kuin sankari, kitaran merkki on tietenkin myös Fender. Huh!

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.