Palmpillows: Payphone Blues

Mieti 22-Pistepirkko ja Velvet Underground rennosti yhteen tanssahtelemaan, lisää vähän alkuajan Beckiä ja Pavementin popimpia hittejä ja laita lopputulos laahustamaan Helsingin rantojen joutomaita usvan ja pähkinälle tuoksuvan savun keskelle. Palmpillows tekee juuri sellaista musiikkia, jota suomalainen vaihtoehtokenttä ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin koko suomalainen musiikkikenttä tarvitsee ollakseen leveämmällä tarjonnalla edes vähän mielenkiintoisampi.

Too Slow -yhtyeestä tutun Iiro Tulkin sooloprojekti Palmpillows kuulostaa tällä uunituoreen Anything Goes -ep:n helmellä siltä, että miettisin Suomen musiikkivientipäättäjänä isosti massien ja vientibuustin jyvittämisestä muovisemmalta tavaralta myös tänne sielukkaan vaihtoehto-osaston suuntaan. Palmpillowsin kaltainen rehellinen Suomi-indie nimittäin rules big time!

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.