Francis and the Lights: Take Me to the Light (feat. Bon Iver & Kanye West)

Ai että, miten ihana 2010-luvun psykedeelisen hurupurkan lähestulkoon täydellinen tiivistymä, mukana homman sinne yläpilvi-leveleille vieneet Bon Iver ja Kanye West. Mieti: Miami Vice -kauden Phil Collins, Prince, Kanye Westin rennoimmat hommat, Bon Iverin 22 a million -meno ja siihen päälle vielä ihanan kaihoisaa loppuillan r&b-tunnelmointia.

Take Me to the Lightin on tuottanut Francis and the Lightin Francis Farewell Starlite yhdessä Kanyen, BJ Burtonin, Benny Blancon, Cashmere Catin, Jeff Bhaskerin ja Noah Goldsteinin kanssa, biisin sävellyksessä on ollut vahvasti mukana myös Pulitzer-palkittu Caroline Shaw.

Aivan järjettömän neroa tavaraa!

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.