Sudan Archives: Confessions

Nerokas losangelesilainen laulaja-lauluntekijä, viulisti ja tuottaja Sudan Archives julkaisee vihdoin myöhemmin tänä vuonna odotetun debyyttialbuminsa maineikkaan Stones Throw -levy-yhtiön kautta, tulevan levyn ensimmäisenä singlenä kuullaan tämä vakuuttava Confessions.

Sudan Archives vakuutti jo puolitoista vuotta sitten Päivän Biisillään Nont For Sale, jota vertailin silloin Solangeen, Erykah Baduun ja Owen Pallettiin. Uudella biisillä Sudan Archives ottaa vielä entistä itsevarmemmalla otteella homman haltuun ja ilmoittautuu kerralla Solangen rappusille kertomaan, että tulevaa debyyttialbumia ei kannata sivuuttaa vuoden parhaita r&b-levyjä listatessa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.