beabadoobee: She Plays Bass

Mitä ihmettä oikeasti tapahtuu! Tälläiset täydelliset indiepop-helmet tavoittivat 90-luvulla muutama sata indiediggaria ja jäivät omiin kupliinsa liian usein elämään ilman, että kukaan niitä on vielä uudestaan löytänyt (90-luvun purkkaindien nuggets-boxia odotellessa), mutta nykyään maailma on paljon parempi paikka ja nämä helmet tavoittavat miljoonia ja miljoonia diggareita! Ihanaa!

Lontoolainen beabadoobee valmistautuu juuri Clairon kiertueen lämppäyskeikkoihin ja julkaisi tämän tulevan kolmannen ep:nsä ensimmäisen singlen She Plays Bass, jossa on yksinkertaisesti kaikki täysin kohdillaan.

Huoletonta, söpöä, herkkää, nerokasta, kohtalokasta, viisasta ja täydellistä kitaravetoista indiepoppia!

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.