Cavetown: Feb 14

Cavetown, eli 20-vuotias brittiläinen laulaja-lauluntekijä Robin Skinner, on nousemassa tubettajatähdestä maailmanluokan artistiksi. Ukulele-covereillaan miljoonia seuraajia saanut Cavetown rupesi julkaisemaan kanavallaan myös omia kappaleitaan, jotka saivat heti suunnattoman suosion. Nykyään Cavetown on yksi tämän hetken suosituimmista ”YouTube-artisteista”, mutta levyttää myös monikansalliselle Sire-levy-yhtiölle ja kiertää maailmaa soittaen loppuunmyydyillä klubeilla.

Päivän Biiseissä ei menestys ja mammona ole kuitenkaan mikään mittari, vaan täällä noterataan ainoastaan musiikillisten meriittien takia ja niitä Cavetownilla kyllä riittää. Feb 14 rullaa kuin olisi Elliott Smithin ja Death Cab For Cutien yhdessä tekemä kadonnut klassikko.

Alla voit katsoa biisistä joko live-version tai studioversion, jolla Skinner mussuttaa ainoastaan mansikoita, so 2010’s.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.