The Murder Capital: Don’t Cling To Life

Aloitetaan viikko hehkuttamalla yhtä tämän viikon, ellei koko kuukauden, mielenkiintoisinta rokkilevyä, dublinilaisen The Murder Capitalin rosoisen vakuuttavaa debyyttilevyä When I Have Fears.

The Murder Capital on monesta suusta ehditty yhteen ääneen nostaa jo IDLESin, Shamen ja Fontaines DC:n rinnalle tämän hetken yhdesi mielenkiintoisimmista uusista punk-yhtyeistä, eikä syyttä. Dublinilaisen yhtyeen musiikissa yhdistyy mainiolla tavalla Joy Divisionin tumman herkkä tylytys, vanhan liiton post punk, Sonic Youthin kitarointi, The Curen nerous, At The Drive-Inin rullaus sekä 2020-luvulle meidät siirtävä elämänasenne. Debyyttialbumi on kerännyt paljon hehkutusta, mm. The Guardian antoi sille täydet viisi tähteä arviossaan.

Päivän Biisinä kuullaan ja aiemmin kesällä julkaistu mieletön sinkkubiisi Don’t Cling To Life, jota kelpaa luukuttaa olotilassa kuin olotilassa ja lujaa!

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.