Whitney: Used To Be Lonely

Eipä juuri täydellisempää sunnuntaibiisiä ole vähään aikaan julkaistu! Chicagolaisen indiehelmi Whitneyn kaihoisan kauniisti rullaava, Lauryl Canyon -tyylinen, ajaton, falsetolla fiilistelty uusi Used To Be Lonely on varsinainen kultakimpale.

Used To Be Lonely on kolmas single ja samalla myös kolmas Päivän Biisi elokuun 30. päivä julkaistavalta kakkosalbumilta Forever Turned Around, saman laiseen sarjaan on tänä vuonna pystynyt vain (Sandy) Alex G.

Edesmenneen Smith & Westerns -yhtyeen tuhkasta noussut Whitney julkaisi ylistetyn debyyttialbuminsa Light Upon the Lake vuonna 2016. Kolmessa vuodessa yhtye on tulevan levyn sinkkujen perusteella kasvamassa kovaa vauhtia aikamoiseksi jättiläiseksi ja sehän vaan on hienoa. Tuleva kakkosalbumi saattaa räjäyttää pankin oikein kunnolla.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.