Resavoir: Resavoir

Erittäin mielenkiintoinen jazz-uutuus Chicagosta. Resavoir on mm. indie-yhtye Whiteyn bändistäkin tutun trumpetisti/tuottaja Will Millerin luotsaama kollektiivi, jonka rennon kokeellinen debyyttialbumi on kerännyt alan piireissä ansaittua ylistystä. Myös muun muassa Lil Waynen, Mac Millerin ja A$AP Rockyn kanssa esiintyneen Millerin Resavoir-yhtyeen hehkutukseen ovat yltyneet niin BBC-legenda Gilles Peterson kuin jazz-dj Tina Edwards sekä lukuisat mediat Pitchforkista Viceen.

Resavoirin soundia on vertailtu David Axelrodin psykedeelisesti soulahtaviin jazz-levytyksiin, Madlibin kokeelliseen Yesterdays New Quintetiin, Thundercatin avaruusajan soulista ja hiphopista ammentavaan tunnelmaan ja jopa Radioheadiin.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.