Jay Som: Superbike

Yksi alkukesän mainioimmista kepeistä indiepopralleista on ehdottomasti tämä Jay Somin, eli laulaja-lauluntekijä Melina Mae Duterten, tulevan kakkosalbumin ensimmäinen single Superbike.

Bedroompop-skenestä vuoden 2017 debyytillään Everybody Works mainiosti erottunut Jay Som rullailee uudella kappaleellaan vastustamattoman lämpimästi jossain 90-luvun alun amerikkalaisen indiepopin ja brittipopin välimaastossa ollen silti täysin omassa ajassaan kiinni.

Biisi on tuttu myös Kesä Musa 2019 -soittolistalta, johon sitä suositteli Hahtalan Mikko, sieltäkin voi ihanasti vähän hiljaisempana julkaisuviikkona nousta myös Päivän Biisien pääsoittolistalle. Alunperin biisi nimittäin julkaistiin jo kesäkuussa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.