Jari Raaste: Ilmalaiva

Mansesoulin tuore indie-ihanuus Jari Raaste on lähes täydellinen ja tarvittava tuore tulokas suomalaisen, hitusen vinksahtaneen, indiepop-kentän leveyteen. Maineikkaalle Fonalille levyttävä Jari Raaste lipuu Zeppeliinillään letkeän varmoin ottein sinne Litku Klementin, Maustetyttöjen ja Rättö & Lehtisalon vanaveteen ja saattaa hyvinkin tulevaisuudessa vetää yläpilvien kautta vasemmalta kaikkien noiden hienohen artistien ohikin.

Ilmalaiva ilmestyi tänään vihdoin digipalveluihin ja 7″-vinyylisinglenä, YouTubessa ja Soundcloudissa se on jo tovin ehtinyt ihastuttaa.

Jari Raaste on Talmud Beach -yhtyeen Petri Alangon lempilapsi, levyllä soittavat myös Mikko Siltanen (Räjäyttäjät), Kalevi Suopursu (Jukka Nousiainen & Kumpp.), Elliina Peltoniemi (Kuolema-duo), Minna Sihvonen (Vuoret), Sini Mäenpää (Jukka Nousiainen & Kumpp.), Sami Keinänen (Litku Klemetti), sekä puhaltajat Antti Hermaja (Hullu Ruusu) ja Sami Sippola (Hot Heroes).

Ilmalaiva oli myös Hokkasen Laurin ehdokas Kesä Musa 2019 -soittolistalle ja sinne se toki nousikin.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.