Monster Rally: Menagerie

Fantastisen trooppisesti loungahtava ja kepästi jazzahtava instrumentaalihelmi cleavlandilaisen Ted Feighanin Monster Rallylta. Menagerie on ensimmäinen single Monster Rallyn syyskuun 20. päivä julkaistavalta levyltä Adventures on the Floating Island.

Monster Rallyn rento samplepohjainen lounge-hop tuo ihanasti mieleen vuosituhannen vaihteessa kulta-aikaansa viettäneet Lemon Jellyn, Kid Koalan ja Mr. Scruffin, sekä 90-luvun 60-lukuiset loungepop- ja acidjazz-helmet. Pitäneekin Monster Rallyn inspiroimana kaivaa vanhat Ultra-Lounge-kokoelmat jälleen kuunteluun.

Täydellistä kesäsunnuntain musiikkia ja ehdoton helmi myös Päivän Biisien Kesä Musa 2019 -soittolistalle.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.