Brittany Howard: History Repeats

Rennon neron bluesrock-yhtye Alabama Shakesin keulahahmo Brittany Howard hurmaa letkeällä feel good -soolosinglellään. History Repeats on ensimmäinen maistiainen Howardin syyskuussa julkaistavalta soolodebyytiltä Jaime, joka on nimetty Howardin teini-ikäisenä kuolleen siskonsa mukaan, mistään surullisesta levystä ei kuitenkaan ole kyse, vaan Howard kertoo haluavansa muistaa siskoaan surun ja kaipuun lisäksi myös iloisista asioista.

History Repeats muistuttaa, että Howardin kaltaisia täysin omissa erikoisissa svääreissään fiilisteleviä kitaristi-laulajavisionäärejä ei juuri maailmassa muita ole, mieleen tulevat lähinnä Prince, Money Mark ja John Frusciante. Kappaleessa on paljon letkeää funkia, bluesia ja vähän jazziakin, se on rento rockstyge, mutta silti enemmän lanteita ketkuttava jammailu. Biisiä haluaisi kuulla vähintään viiden minuutin verran, mutta jotenkin valloittavasti se loppuu jo kolmen minuutin kohdalla, siksi ainoa lääke on kuunnella sitä repeatillä uudestaan ja uudestaan.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.