The Raconteurs: Sometimes (I Don’t Feel Like Trying)

Jack Whiten ja Brendan Bensonin tähdittämä The Raconteurs julkaisi viime perjantaina kolmannen albuminsa Help Us Stranger. Uusi levy ei mikään maailma muuttava mestariteos ole, mutta oikein kelpo ja aikaa kestävä rokkilevy se on.

Levyn toisena Päivän Biisinä kuullaan erinomainen albumiraita Sometimes (I Don’t Feel Like Trying), joka alkaa letkeän Lynyrd Skynyrd -henkisellä countryblues-poljennolla ja hetken rullattuaan maustuu mainiolla riffittelyllä. Biisistä huokuu myös mukavasti pieniä northern soul -viboja, jotenkin mieleen tulee Hellacoptersin cover-helmi You’re Too Good (To Me Baby).

On päiviä, jolloin mikään ei huvita. Onneksi on kuitenkin Jack Whiten ja Brendan Bensonin kaltaisia tunteiden tulkkeja sanoittamassa pienen ihmisen tuskaa lohtua tuoviksi rokkihelmiksi.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.