Arlo Parks: george

Lontoolainen Arlo Parks on artisti, josta tullaan kuulemaan vielä paljon. 18-vuotiaasta melankolisesta laulaja-lauuntekijästä on ehditty Briteissä kuiskia jo viime vuodesta saakka ja viime perjantaina julkaistu uusi single george todistaa miksi. Parksia on täysin oikeutetusti ehditty verrata jo mm. Lily Allenin, Billie Eilishin, Amy Wihenousen ja The xx:n kaltaisiin artisteihin. Näistä Lily Allen on jopa ottanut Parksin suojatikseen ja on ylistänyt ja auttanut häntä aina paikan tullen. Kirjallisiksi vaikutteikseen Parks on maininnut usein Ezra Poundin ja Sylvia Plathin.

George on kepeän melankolinen ja urbaanin lontoolaisesti jazzahtava helmi, joka kasvanee hissukseen alkukesän indiehelmestä laajempien massojen hyräilemäksi pikkuhitiksi. MF Doomin namedroppaamisesta myös bonuspisteet.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.