(Sandy) Alex G: Gretel

Maaginen kappale, jossa 90-luvun akustisenpi laahustus-indie ja alkuperäinen emoilu yhdistyy huolettomasti 2020-lukua lähestyvään feel good -vaihtoehtoon akustisen visionäärisesti. Mieti Dinosaur Jr., Sunny Day Real Estate, popimpi Smashing Pumpkins, Sugar, Badly Drawn Boy, Mega City 4 ja Vampire Weekend kuumana kesäpäivänä hymyillen yhdessä akustisesti jammailemassa.

Gretel on philadelphialaisen laulaja-lauluntekijä (Sandy) Alex G:n ensimmäinen maistiainen syyskuun 19. julkaistavalta House of Sugar -albumilta, hänen yhdeksänneltä albumiltaan, kolmannelta maineikkalle Domino-levy-yhtiölle.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.

https://open.spotify.com/user/216lcwuxenv4fneerwwmr74fa/playlist/5c60fnaWMVz17I4R3m9Vyr?si=t4lI8jFwRlGUhLvD6XRpVA