Bon Iver: Hey, Ma

Kylläpä meitä musiikin ystäviä nyt hemmoitellaan, uutta ja ihanaa musiikkia tulee tällä hetkellä ikkuinoista ja ovista!

Bon Iver yllätti eilen julkaisemalla kaksi hienoa uutta kappaletta ja arvatenkin hypimme Päivän Biisien toimistolla innostuksesta! Bon Iverin edellinen albumi 22, A Million on nimittäin yksi koko vuosikymmenen hienoimmista levyistä ja viime vuotinen Big Red Machine -projektin levy on sekin täyden kympin lätty.

Päivän Biisinä kuullaan komeasti soiva ja kaunis Hey, Ma. Bon Iver -nero Justin Vernon höllää kappaleellaan hieman kokeellisempia ruuvejaan ja keskittyy hitusen orgaanisempaan tulkintaan. Hey, Ma ei yllätä, mutta on mestarillinen ja kylmät väristykset aikaansaava teos, jota ei sovi ohittaa.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu.