ROSALÍA: Aute Cuture

Viime marraskuussa kakkosalbumillaan El Mal Querer globaalin läpimurron tehnyt neo-flamenco-artisti Rosalía julkaisi perjantaina tämän kesän ensimmäisen massiivisen kesähitin. Aute Cuture julkaistiin parahiksi samana päivänä, kun ROSALÍA esiintyi pitkästä aikaan kotikaupungissaan Barcelonassa, Primavera-festivaalin pääesiintyjänä.

Aute Cuturen tahdikas pop-soundi vie Rosalíaa lähemmäs Beyoncén kaltaisten megatähtien maailmaa ja jo parissa päivässä on selvää, että koko maailma on kohta sekaisin Rosalíasta: mieletöntä videota on katsottu miljoonia ja miljoonia kertoja ja kaikki mediat ovat polvistuneet artistin eteen. Näin pitääkin olla, Rosalía on karismaattinen visionääri, joka on kuin luotu supertähdeksi.

Rosalía on myös kertonut työskennelleensä alkuvuodesta studiossa yhdessä Billie Eilishin kanssa, jäämme malttamattomina odottamaan tuon yhteistyön helmiä.

Aute Cuture on Rosalían toinen Päivän Biisi.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.