The Flaming Sideburns: Soulshaking

Sörlemin kultaisten pyramidien salaisuudet eivät unohdu koskaan, vaikka ihmiskunnalla ei aivan tarkkaa käsitystä näiden tarunhohtoisten rakennusten sijainnista ja ennen kaikkea niiden syvältä kellareista kummunneen rock & rollin maagisesta voimasta enää täysin olekaan, niin tarina ei kuole koskaan. Pyramideissa käyneet osaavat pitää salaisuutensa, mutta ajoittain antavat vihjeitä niiden olemassaolosta, tarinat pyramideista ovat hyvin usvaisia ja hämyisiä, osin tarkoituksella ja osin olosuhteiden pakosta. Sörlemin pyramidit laittavat aivojen neutronit erikoistilaan ja huulet töttörölle, sen tiedämme varmasti. Sielu sheikkaa!

The Flaming Sideburns julkaisi siinä legendaarisessa kokoonpanossaan eilen uuden Soulshaking-kappaleen, joka tarkkakorvaisimmille tuo lisää sivuja Sörlemin pyramidien kirjoittamattomaan saagaan. Soulshaking ei ole skandinavian action rockia, Soulshaking on jotain paljon suurempaa, Soulhaking muistuttaa meitä siitä, että The Flaming Sideburns oli tällä kokoonpanolla jopa Hurriganesin tasoinen suomalainen rock-yhtye ja on sitä yhä.

Törmäsimme The Duplo! -kundien kanssa Sörlemin pyramidien sivukellareissa tovi sitten Fleimareihin ja näkeehän sen jo kuvasta, että nyt on boogiet kohdillaan! Hyvää kannatti odottaa, tervetuloa takaisin The Flaming Sideburns!

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.