Skinny Pelembe: Dreaming is Dead Now

Dubahtavaa chilloutia, folkia, triphopia, hitusen psykedeliaa, jatsia ja paljon viisautta, julkaisijana Gilles Petersonin Brownswood-levy-yhtiö. Päivän biisinä kuultava Dreaming is Dead on nimiraita huomenna perjantaina 24.5. julkaistavan mielenkiintoisen uuden lontoolaisartistin debyyttialbumilta.

Skinny Pelemben rennon leijuvasta tulkinnasta tulee lämpimästi mieleen legendaaristen Mo Wax– ja Ninja Tune -levy-yhtiöiden 90-luvun kulta-ajat ja esimerkiksi Terry Callierin ja Massive Attackin yhteistyö, erittäin sielukasta laatutavaraa siis tarjolla. Pelemben kanssa studiossa on puuhastellut Heliocentrics-guru Malcolm Catto (Mo Wax, Madlib, Dj Shadow…) sekä kaksi anonyyminä toimivaa drum & bass -legendaa, jotka ovat levyllä kreditoitu nimellä The Bleeding Edge.

Yksi vuoden tyylikkäimpiä tunnelmointilevyjä ehkä siis julkaisussa huomenna!

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.