Ezra Collective: Chris and Jane

Lontoolainen Ezra Collective on syystäkin yksi tämän hetken hehkutetuimpia uusia jazz-yhtyeitä, rumpali Femi Keloson luotsaama bändi yhdistelee vakuuttan vaihtoehtoisella ja ennakkoluulottomalla asenteella jazzia, afrobeatia, urbaania sykettä ja hiphopia orgaaniseen soittoon ja rosoiseen meininkiin luottamalla.

Viime perjantaina julkaistu debyyttialbumi You Can’t Steal My Joy on jo nyt yksi vuoden puhutuimmista jazz-albumeista ja tulee olemaan sitä kauan. Ezra Collective on uuden ja kovasti kuplivan UK-jazzin ykkösveturi, mutta lisää on luvassa.

Etiopian 70-luvun jazziin tyylikkäästi kumartava Chris and Jane on Ezra Collectiven toinen Päivän Biisi ja muistutus siitä, että pieni rosoisuus tekee suurella sydämellä ja sielulla tehdystä musiikista timanttia.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.