Johnny Hostile & Jehnny Beth: Let It Out

Vaihtoehtorock-/postpunk-yhtye Savagesin vokalisti Jehnny Beth vakuuttaa yhdessä puolisonsa ja tuottaja/artisti Johnny Hostilen kanssa Chelsea Manningista kertovan XY Chelsea -dokumentin soundtrackilta löytyvältä Let It Out -singlellään.

Jehnny Bethin heleän tummasävytteiset vokaalit lepäävät kappaleessa pehmeän orgaanisesti ja minimalistisesti rullaavan kraut-tunnelmoinnin päällä ihanan vastustamattomasti. Let it Out saattaa hyvinkin hiipiä koko vuoden parhaiden biisien joukkoon.

Pariskunta vastaa koko 7. kesäkuuta julkaistavan dokumentin soundtrackistä ja se julkaistaan heidän yhteisen Pop Noire -levy-yhtiönsä kautta. Savages-yhtye tuntuu olevan tällä hetkellä määrittelemättömällä tauolla, mutta XY Chelsea -soundtrackin lisäksi Jehnny Beth on työstämässä sooloalbumiaan.

XY Chelsea -dokumentin traileri.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.